Providing Care for The Sickest In Community.

Medcity has been present in Europe since 1990, offering innovative solutions, specializing in medical services for treatment of medical infrastructure.

  • Home
  • Doctors Standard

Kinetoterapie

KINETOTERAPIA PENTRU SPORTIVI, COPII, ADULTI, VARSTNICI, consta in: prevenirea multiplelor traumatisme ce pot aparea in timpul desfasurarii de activitati sportive la nivel profesional sau recreational, prin.

Fizioterapie

Sedintele de fizioterapie sunt realizate cu aparatura de ultima generatie ce prezinta programe specifice fiecarei afectiuni. ELECTROTERAPIE: - curenti de joasa si medie frecventa, inclusiv vector.

Masaj terapeutic

In timp ce masajul terapeutic este deseori relaxant, scopul final al sesiunilor de masaj difera in functie de afectiunea tratata. De exemplu, o persoana care merge.

Kineto & Masaj in afectiuni respiratorii

Funcţia respiratorie este una din funcţiile vitale, a cărei perturbare poate fi fatală. În patologia respiratorie este foarte important menţinerea unui nivel minim de funcţionare. Prin.

Gimnastica medicala

Beneficiile gimnasticii medicale asupra starii de sanatate sunt cunoscute si dovedite de-a lungul a sute de ani de practica si observatie iar starea de bine generala.

Kinetoterapia la copii

Kinetoterapia ortopedica se adreseaza sugarului de la cateva zile de viata pana la varsta de 18 ani. Echipa noastra de profesionisti cu o experienta de 7.