BUN VENIT !

Noi suntem Kids Recovery Kinetic, un cabinet specializat în domeniul recuperării medicale care pe lângă profesionalism, pune mare accent pe starea de bine a pacienților. Obiectivul este de a oferi excelentă în recuperare și de a transforma viziunea pentru inovație în realitate.

Clinica este dotată cu aparatură completă de fizioterapie care oferă servici de electroterapie( diadinamice, TENS, curenți interferențiali, etc), ultrasunet, laser, magnetoterapie, unde scurte, terapie SIS – Super Inductive System), etc.

O altă secțiune a cabinetului este partea de estetică, unde totul se realizează sub supraveghere medicală.

Aici puteți beneficia de tratamente de slabit, tratamente anticelulitice si masaj, alături de tehnici speciale de drenaj limfatic. Pentru aceasta se folosesc aparate moderne de electrostimulare și se asociază cu masaj de slăbit și anticelulitic. În plus, avem o sală modernă și intimă de fitness, dotată cu aparatură de înaltă performanță unde se completează acțiunea pe masa musculară si țesutul adipos prin tehnici speciale de gimnastică de slăbit și Pilates.

Misiunea noastră este de a găsi mereu cea mai eficientă și corectă cale spre tratarea pacienților noștri, fiind dedicați excelenței în recuperare medicală si de a oferi mereu servicii de calitate, competitive, echitabile, eficace şi eficiente, care să ȋmbunătăţească starea de sănătate şi să crească nivelul de satisfacție al pacienţilor nostri.

 Suntem susținători ai sănătății și al echilibrului între funcțiile fizice și psihice ale organismului. În acest sens, ne-am propus să vă oferim tot ce este mai bun în materie de servicii kinetoterapeutice, să vă ascultăm și să fim atenți la exigențele voastre, pentru că în final să reușim să stabilim un raport de încredere și de respect reciproc.

Mosulet Constantin

Administrator
Str. Eternitate nr. 2(320), bl. C6,parter
Iasi
0332146563
kidsrecoverykinetic@gmail.com