De la 18:00 la 20:00 de luni pana vineri!

Beneficiile gimnasticii medicale asupra starii de sanatate sunt cunoscute si dovedite de-a lungul a sute de ani de practica si observatie iar starea de bine generala si ameliorarea durerilor incep sa se instaleze inca de la primele sedinte de gimnastica.

In cadrul sedintelor, ce dureaza aproximativ 60 de minute, grupul format din maxim 5 persoane va urma un program complex de exercitii ce are ca scop imbunatatirea calitatii vietii pacientilor, intr-un mediu placut si prietenos.

Gimnastica medicala sau “Terapia prin miscare” este recomandata ca forma de recuperare a articulatiilor, muschilor sau ligamentelor si urmareste restabilirea echilibrului si coordonarea miscarilor pentru o activitate fizica normala. Este un program dedicat atat persoanelor cu o conditie fizica buna in vederea imbunatatirii activitatii de zi cu zi, cat si celor care au suferit anumite traumatisme si doresc sa isi refaca mobilitatea.

De ce sa te inscrii la grup?

Este mai mult decat o sedinta de gimnastica medicala in cadrul unui grup. Este un program de educare prin miscare, unde veti avea ocazia sa invatati:

  • cum sa faceti anumite miscari pentru a va proteja coloana;

  • pozitia corecta pentru a va mentine spatele sanatos;

  • tipuri de exercitii fizice si maniera corecta de executare;

  • informatii despre modalitatea in care ne afecteaza factorii externi, interni si genetici functiile cardio-vasculare si intreg metabolismul.

Indicatii

  • amplificarea tonusului muscular;

  • cresterea flexibilitatii musculare;

  • mentinere a nivelului functional existent.

Tarife

Procedura Pret/ sedinta Pret/ 10 sedinte

Individual

60 lei/persoana

550 lei/persoana

Grup 2-5 persoane

35 lei/persoana

300 lei/persoana