Kinetoterapie

Kinetoterapia ortopedica se adreseaza sugarului de la cateva zile de viata pana la varsta de 18 ani.

Centrul de recuperare medicală Kids Recovery Kinetic Iași

Suntem o echipă pluridisciplinară alcătuită din medici primari de recuperare medicală, fizioterapeuți și asistenți medicali cu o vastă experiență în acest domeniu, având cursuri de pregătire în țară și străinătate, preocupați de fiecare pacient și doritori să vă ajutăm să vă recâștigați sănătatea.

Datorită cunoștințelor și cu ajutorul echipamentului specializat de ultimă generație, vă sprijinim și vă oferim sfaturi pentru a vă redobândi sănătatea și starea de bine, ceea ce duce la o îmbunătățire notabilă a calității vieții.

Programele de recuperare și tratament desfășurate în centrul nostru de recuperare medicală și sportivă sunt individualizate în funcție de afecțiunea fiecăruia și categoria de vârstă începând cu bebeluși, copii, adulți și până la cei vârstnici. Acestea pot fi speciale, profilactice, post-traumatice, postoperatorii, preoperatorii și specializate în diferite boli. Cele mai întâlnite afecțiuni pe care le tratăm sunt bolile musculo-scheletale și neurologice ale capului și gâtului, membrele superioare și inferioare, bazinului și coloana vertebrală.

Kinetoterapie

Fizioterapie

Providing Care for The Sickest In Community.

Noi suntem Kids Recovery Kinetic, un cabinet specializat în domeniul recuperării medicale care pe lângă profesionalism, pune mare accent pe starea de bine a pacienților. Obiectivul este de a oferi excelentă în recuperare și de a transforma viziunea pentru inovație în realitate.

Clinica este dotată cu aparatură completă de fizioterapie care oferă servici de electroterapie( diadinamice, TENS, curenți interferențiali, etc), ultrasunet, laser, magnetoterapie, unde scurte, terapie SIS – Super Inductive System), etc.

Ameliorarea funcţiei de coordonare

Refacerea forţei musculare

Ameliorarea funcţiei de coordonare

Corectarea posturii şi alineamentului corpului;

Reeducarea sensibilităţii

Creşterea mobilităţii articulare

Recuperarea postoperatorie

Tratamente speciale

Kinetoterapia este o forma de terapie bazata pe realizarea de exercitii fizice statice si dinamice, a caror scop este consolidarea si refacerea functiilor motrice afectate de o boala sau de un accident. Contact
POTI FACE AICI PROGRAMARE

Pentru o consultatie sau o evaluare, in vederea inceperii programului tau de tratament si recuperare.

Kinetoterapeutii nostri sunt specializati in traumatologia sportiva, ortopedica si in afectiunile coloanei vertebrale. Echipa noastra lucreaza dupa protocoale de recuperare consacrate, implementate in marile clinici de recuperare din lume. Fiecare afectiune chirurgicala, tratata ortopedic, sau traumatism (leziune de genunchi, sold, spate, coloana lombara, cervicala, fractura de calcaneu) are un protocol de recuperare bine stabilit, printre cele mai consacrate, si servicii folosite fiind pentru:

dp_Icon

PACHETE CU PROCEDURI DE FIZIOTERAPIE ȘI KINETOTERAPIE

Oferim soluții 100% personalizate, prin combinarea creativității, atenției la detalii, tehnologiei, a unui moral ridicat și mai ales a cunoștințelor. Scopul nostru este acel de a crea un mediu confortabil pentru pacienții noștri, atât din punct de vedere fizic, psihic, dar și financiar.

Servicii kinetoterapie

Sesiunile coordonate de profesionisti cu experienta in kinetoterapie urmeaza o metoda unica de recuperare medicala

Kinetoterapie

KINETOTERAPIA PENTRU SPORTIVI, COPII, ADULTI, VARSTNICI, consta in: prevenirea multiplelor traumatisme ce pot aparea in timpul desfasurarii de activitati sportive la nivel profesional sau recreational, prin.
Read More

Fizioterapie

Sedintele de fizioterapie sunt realizate cu aparatura de ultima generatie ce prezinta programe specifice fiecarei afectiuni. ELECTROTERAPIE: - curenti de joasa si medie frecventa, inclusiv vector.
Read More

Masaj terapeutic

In timp ce masajul terapeutic este deseori relaxant, scopul final al sesiunilor de masaj difera in functie de afectiunea tratata. De exemplu, o persoana care merge.
Read More

Parerile clientilor

4.9
Scor , bazat
pe 120 review-uri.
Ultimele stiri

Articole recente

Masaj-Bebelus-300x300

Masaj Bebelus

Este incontestabil faptul ca masajul este foarte benefic pentru bebelusi. Si nu este vorba doar de a le crea senzatii de placere, ci mai ales de a-i ajuta sa se…
Read more
22688634_148059089138997_1659980028044672906_n

Ma doare spatele. Poate fi din cauza statului prelungit la calculator?

“Ma doare spatele. Poate fi din cauza statului prelungit la calculator?” Aceasta intrebare este din ce in ce mai comuna in zilele noastre. Coloana (ax al trunchiului nostru) este supusa…
Read more
10646878_960301533984201_1402743908902206404_n

Ce sa NU faceti daca va doare spatele!

Durerea de spate sau durerea lombara poate fi cauzata de o varietate de probleme ale retelei complexe, interconectate de muschi spinali, nervi, oase, discuri intervertebrale sau tendoane din zona lombara.…
Read more